Ajuntament de Lladó

Captcha image
  • Lladó
  • Lladó
  • Lladó
  • Lladó
  • Lladó

TALLER de VISIÓ NATURAL

Sou a: Inici>Guia del Poble>Agenda>TALLER de VISIÓ NATURAL

Del 20 al 21 de juny del 2015

La visió natural


Els problemes visuals no són defectes físics dels ulls, sinó hàbits inadequats, d’esforç i tensió, en utilitzar els nostres ulls i la nostra ment. La nostra vista pot millorar amb un canvi de costums visuals i de consciència mitjançant larelaxació i el moviment, de forma natural, sense ulleres ni operacions.


 


Indicat en casos de miopia, hipermetropia, astigmatisme, vista cansada (presbícia)i estrabisme. Les ulleres i lentilles no solucionen aquests problemes. Els fixen i sovint els empitjoren (com unes crosses) que no curen, ni t’ensenyen a veure-hi millor.


 


El taller


Amb la pràctica dels jocs visuals i tècniques del mètode Bates experimentem una visió més natural, clara i relaxada. Utilitzem el repòs i el moviment per aconseguir una visió més nítida, que pot començar a succeir ja durant el taller. El que s’aprèn permet després seguir endavant amb la millora de la nostra vista.


 


Continguts


Perquè hi veiem borrós? Com afecten les ulleres i lentilles. Veure-hi millor amb els nostres ulls. Millora dels costums visuals. Mètode Bates: relaxació, moviment, centralització. Pràctiques principals. Ulls, ment i cos. Confiança en un mateix i en els nostres ulls. Consciència, atenció i visió. Ús correcte de les ulleres reticulars.


 


Impartit per Andrea Buch, educadora visual del Mètode Bates i la Visión Natural, reconeguda per l’Associació Italiana per l’ Educació Visual (aiev.it) i la Bates Association for Vision Education (seeing.org)


 


Lloc: Lladó. A 15 km de Figueres, La Casa de Lladó: www.lacasadellado.cat/com-arribar-hi/


Horari: Dissabte 20 Juny, 10h-14h i 15,30h-18,30h i Diumenge 21 Juny, 9h-14h.


Cal portar roba còmoda i mitjons gruixuts, estoig per poder guardar les ulleres i lentilles, material per prendre notes.


Places limitades.


Inscripcions: Pilar - visionaturalgirona@gmail.com - Tel. 660 28 97 61 (tardes)

 
 
 

Copyright 2010 Lladó

Plaça Claustre, 2 · 17745 Lladó · Tel. 972565101 ·

Array ( [type] => 8 [message] => Undefined index: municipi_mail [file] => /usr/home/ajuntaments.salines-bassegoda.org/web/plantilla.php [line] => 86 )